Sajt utan innehåll

Det händer inte mycket på davidhylander.se. Framför allt beror det på att jag det senaste ett och ett halvt året har gjort annat än att frilansa.

Jag skriver fortfarande tevekrönikor i Hallands Nyheter och Hallandspostens helgbilaga, och gör Rocky Magasins tevesidor. Dessutom går det så klart att läsa mig med regelbunden oregelbundenhet på Weirdscience.se. Men annars har jag verkat bakom kulisserna, framför allt på SvD.se eller Sydsvenskan.se.

Så om du har hittat hit och undrar vad jag håller på med: bry dig inte så mycket om bloggen, och ha överseende med att artikelarkivet är glest och dåligt uppdaterat. Tills vidare är den här sajten framför allt ett sätt för intresserade att komma i kontakt med mig, och få en liten uppfattning om vad jag håller på med.

Om du letar efter kontaktuppgifter, cv, eller bara undrar vem jag är, klicka här.

Kommentera

Din e-postadress kommer aldrig att publiceras eller delas ut. Obligatoriska fält är markerade med en asterisk *